Behandelingen

Massages & prijzen

5.0
5/5

35+ klantreviews

Thaise wellness massage

Ervaar een diepe ontspanning van top tot teen
Door drukpunten te stimuleren zal stress en vermoeidheid vervagen en worden stijve gewrichten en spieren losgemaakt. U voelt u zich volledig verfrist. Deze massage is bijzonder geschikt als u last heeft van vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten of een slechte doorbloeding.

Aroma Olie massage

Ontsnap uit de dagelijkse stress 
Een zachte massage waarbij etherische oliën worden gebruikt die een helende werking op de huid hebben. Met strijken en kneden worden pijnlijke spierknopen weggemasseerd. Deze behandeling verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen.
Een aanrader voor wie een ontspannende wellness ervaring wil.

Rug-, nek- en schouder massage

Even volledig ontspannen
Een stevige massage waarbij de spieren in de rug, nek en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen loslaten.

Voet massage

Breng uw lichaam tot rust
In de voet lopen zenuwbanen van het hele lichaam. Door deze drukpunten op de voetzool te stimuleren, verbetert de doorbloeding, activeert het organen en worden delen van het lichaam die door stress uit balans zijn geraakt, weer voorzien van voldoende bloed en energie. 

Hoofdmassage

Kalmeert en ontspant
Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra in ons lichaam. Bij stress hopen spanningen op. Dit uit zich in hoofdpijn, pijn in nek of schouders. Met stevige en zachte massage bewegingen worden deze blokkades opgeheven en pijn verlicht. De effecten zijn niet alleen lichamelijk ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant.

.

Sportmassage

Sneller herstel van spieren en lichaam
Heeft u van een blessure? Dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel. Door de doorbloeding van spieren te stimuleren worden afvalstoffen in uw spieren sneller afgevoerd en herstel bevorderd. Sportmassage wordt ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen.

5.0
5/5

'Mijn nek voelt stukken beter'

“Jarenlang last van mn nek, nu voor het eerst een Thaise massage gehad en voelt stukken beter nu! Ik ga zeker een nieuwe boeking maken. Absoluut een aanrader, deze vrouw weet echt wat ze doet.”
Johan Meijer, Google Review

Lees meer klant ervaringen